Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Inschrijving SylvesterTornooi

Deadline inschrijvingen verstreken!

 1. Wat?
  Het is een traditie die ontstaan is bij TTC Tongeren: tussen Kerst en Nieuw samen het jaar feestelijk én sportief afsluiten. Onze fusieclub Tongeren-Rosmeer-Spouwen Bilzen houdt dan ook graag deze traditie in ere!
  Gezelligheid staat centraal in dit tornooi, elke deelnemer krijgt een aperitiefje aangeboden. Er worden ook snacks en broodjes aangeboden tegen consumptieprijzen.
  Als prijs kan er een wisselbeker gewonnen worden. Diegene die 3 keer wint op 5 jaar tijd mag de wisselbeker voor altijd houden.
   
 2. Wanneer?
  Het tornooi gaat door op zaterdag 29 december 2018 vanaf 17u00. We openen de deuren reeds om 16u zodat er ook de mogelijkheid bestaat om zich op te warmen.
   
 3. Waar?
  In ons clublokaal, Groenstraat 12 te Rosmeer (Bilzen).
   
 4. Voor Wie?
  Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. We rekenen dan ook op familie en vrienden van onze leden, ex-leden worden ook uitgenodigd! De enige voorwaarde is dat er een link moet zijn met onze club.
  Niet-leden die geen pallet hebben kunnen een pallet lenen van de club, indien men wél een pallet heeft mag/moet men deze meebrengen! We vragen ook aan onze leden om niet-gebruikte palletten mee te nemen zodat we zeker voldoende materiaal hebben.
   
 5. Inschrijvingsgeld
  We vragen 5€ inschrijvingsgeld dat voor aanvang ter plaatse betaald moet worden. Dit bedrag alsook een percentage van de drankverkoop gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.
   
 6. Tornooiregels
  We starten in poules van 3 tot 5 spelers. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen spelen we tot 2 of 3 winnende sets. Er wordt met voorgift gespeeld volgens de officiële tabel van de bekerregels. Indien je dus tegen een hoger geklasseerde speler speelt, krijg je afhankelijk van het verschil in klassement 1 tot 10 punten voorsprong per set!
  Na de poules gaat het tornooi verder met knock-out fases.
  Het maximaal aantal inschrijvingen is 60.
   
 7. Uiterste inschrijvingsdatum
  Men kan zich inschrijven tot 22 december 2018. Uitschrijven voor 22 december kan ook door bericht te plaatsten via het contactformulier van onze website.

Voor meer informatie mag je ons contacteren op info@ttctrsbilzen.be